7 Temmuz 2014 Pazartesi

M.Asam Ürünleri

 M.Asam

M.Asam

İçeriğinde en güçlü doğal antioksidan olan İsviçre üzüm cinsi bulunan M.asam ürünleri birçok bitki özleri ve vitaminlerle de kombine edilmiştir.
Pinot Noir adlı üzüm cinsinden elde edilen m.asam Liposomel bir emülsiyon olarak hazırlanır .
Bu sayede antioksidan özelliği kanıtlanmış olan üzüm etken maddesi cildin en alt katmanlarınca hızlı emilir ,etkisini üst düzeyde gösterir. Antioksidan özelliği yanında ciltteki irritasyonuda düzelterek iyi bir cilt bakımı sağlar, hassasiyeti ortadan kaldırarak cildi sakinleştirir.

  M.asam ürünlerinin içinde asmadan elde edilen resveratrol maddesi mevcuttur .Bu madde hem antioksidandır, hem de canlılık enzimlerini uyararak cildin doğal kolajen yapısını güçlendirir. Derin kırışıklık çizgilerinin azalmasını sağlar. 

Cildiniz canlı, ışıltılı parlak bir görünüm kazanır. M.asam ürünlerinin ana etken maddesinden elde edilen soğuk preslenmiş üzüm çekirdeği yağı doğal E-vitamini ile cilde bakım yapar, Esansiyel ve çoklu doymamış yağ asitleri bakımından çok zengindir, Bu asitler cildin bariyerinin korunmasında önemlidir .Bu sayede cilt çok iyi nemlendirilmiş olup ,sağlıklı ve gergin görünür.

  M.asam ‘ın kuru ve normal ciltler için hazırlanmış VINO GOLD Serisi; bergamot, greyfurt ve yeşil çayın meyvemsi hoş kokusunu bünyesinde taşır.
  M.asam bünyesinde her cilt tipine uygun ürünler barındırır normal ve kuru ,olgun ve hassas ,yağlı ve problemli ciltler için temizleme sütünden, cilt hassasiyetini azaltan içinde alkol bulunmayan aleo veralı yüz toniğine ,gece, gündüz ve göz kreminden sıkılaştırıcı serum ,ampul ve maskeler gibi sayısız özel ürünlerle kullanıcılarını buluşturur.

 İçeriğinde ana madde olarak antioksidan üzüm çekirdeği ekstresi taşıyan M.asam ürünleri ile sağlıklı ,ışıltılı ,canlı pürüzsüz ciltlere kavuşabilirsiniz M.asam ailesinin hassas ciltler için hazırlamış olduğu M.asam aqua ıntense serisi; hyaluron asidi içerir.
Taşıdığı yüksek ve düşük moleküllü hyaluron asidi yanında , cilt mimarisinin yapı taşı olan silicium ile zenginleştirilmiştir.
Silicium doğal olarak insan vücudunda bağ dokusu formunda bulunur yaşa bağlı zamanla azalan silicium M.asam ürünü ile takviye edilerek, cilt içerisindeki kollejen liflerinin güçlenmesini sağlar. Silicium aynı zamanda su deposu gibidir.
Cildin nemini arttırır. Yaşa bağlı ciltte azalan hyaluron asid seviyesi M.asam aqua ıntense ürünü sayesinde artar. 
Bu bakım ürünü sayesinde depoların doldurulması sağlanır Cilt çizgi ve kırışıklıkların görüntüsü azalır. Cilt tekrar dolgun ve pürüzsüz görünür.
  Tüm M.Asam Ürünleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder