4 Kasım 2014 Salı

Cumlaude Lab Ürünleri

 Cumlaude Lab Ürünleri

Cumlaude Lab Ürünleri

Profesör Domenico Ganassini tarafından 1935’de kurulmuş olan ilaç piyasasına uzun yıllardır kaliteli hizmet veren, Ganassini Grubuna ait, Cumlaude Lab, teknoloji ve sağlığı bir arada kullanan, Avrupada GMP olarak bilinen, kaliteli üretim uygulama standartları ile geliştirilen çok özel ürün kategorisine sahip, hususi bir markadır. 4 farklı ana başlık ve vücudun farklı bölgelerine, farklı farklı, özel amaçlara hitap eden Cumlude Lab ürün ailesi, dermotolojik testlerin tümünü başarı ile vermiş, buna ek olarak, kimsenin yapmadığını yaparak, oftalmik labaratuvar testlerinden çok başarılı sonuçlar elde ederek, hassas göz çevresinin onarılmasını sağlayan ve günlük bakımını yapan özel ürünler tasarlamıştır.

  3 aydan itibaren bebeklerde de kullanılabilen fayda sağlayan çok özel ürün referansları ile Cumlaude Lab, içeriğin de nüans bir şekilde kullanılan bitki ekstreleri sayesinde öncelikle varsa hasarlı dokuyu onarıcı, sağlıklı bir cilt üzerinde ise koruyucu katman oluşturarak çalışan bir disipline sahiptir.

  Atopik ve hassas ciltlerinde ihtiyacı olan hijyen ürünleri ile zaten suyunu kaybetmiş ve aşırı hassaslaşan cildi tahriş etmeden, normal su dengesinin geri kazandırılmasına, koruyucu asit manto tabakasının güçlenmesine ve korunmasına destek olan Cumlaude Lab Topylaude Serisi , cildi yağlandırmadan normal nem seviyesini düzenleyerek koruyan, hassas cilt serisini oluşturur. Hassas ciltlerde kullanıldığı gibi aşırı iritasyona sahip, iltihap oluşmuş akneli ciltler hariç, bir çok ciltte kullanılabilir.

  Yağlı ve akneli veya akneye eğilimli ciltlere özel geliştirilen, özel bir seriye zaten sahip olan Cumlaude Lab, bu serideki etkili ürünleri ile akne tedavisinde kullanılan ilaçlara destek olarak veya akneli ve yağlı cildin günlük hijyenine fayda sağlayan cilt tarafından emilim toleransı yüksek, sebum salınımını normal değerlere döndürmeye yardımcıdır.

  Minimize soyucu özelliğe sahip içeriğinin kombinasyonunda olan yatıştırıcı, sakinleştirici özelliği ile de tedaviyi cildin en alt katmanın dan itibaren başlatan beraberinde görünümün düzelmesini ve matlaşmasını sağlayan özel bir akne serisini oluşturmuştur.

  Bahsettiğimiz Cumlaude Lab’ ın bünyesinde geliştirilen sadece 2 özel serisiydi. Bu özel referanslar gibi yaşlanma etkilerinin önlenmesini sağlayan, cildin zamanla kaybettiği elastikiyetinin geri kazandırılmasında, kırışıklıkların minimuma çekilmesinde başarılı sonuçlar elde eden anti-aging etki ile CUMLAUDE LAB SUMMUM SERİSİ ve oluşan iritasyon, kaşıntı, kızarıklık, iyileştirici özelliği ile Spesifik ürünler grubuna sahiptir.

  Bu kadar çeşitliliğe sahip başarılı referanslar ile yetinmeyen Cumlaude Lab ailesi, çok özel bir güneş serisi ve daha önce eşi benzeri üretilmemiş, jinekolojik hijyen ve bakım serisi ile dermojinekolojik bir devrim yaratmıştır. Her erkek ve bayanın ergenlik çağlarında özen göstermeye başlaması gereken hususi bir konu olan jinekolojik hijyen, ciddiyetle önem verilmesi gereken bir konudur.

  Cumlaude Lab’ ın işinde uzman kadrosu bu alan ile ilgili enteresan bir çalışma yapmışlar ve vücudun en hassas bölgeleri içinde, zararını bir kenara bırakın, sadece fayda sağlayan insanların yaşam kalitelerini artıran özel bir seri olan Dermojinekolojik intim ve bakım serisini geliştirmişlerdir. Kozmetiğin zaralı etkilerinden uzak ilaç gibi fayda sağlayan, kullanım memnuniyeti ile Cumlaude Lab, her geçen gün yenilenmeye ve kendini gelişime adamış bir markadır.

  Tüm Ürünleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder