6 Kasım 2014 Perşembe

Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem

 Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem

Herbaderm Vücut Beyazlatıcı Krem

Vücudumuz zamanla güneş, ağda, akne, gebelik gibi çeşitli nedenlerle bölgesel kararmalara sahip olur. Herbaderm vücut beyazlatıcı krem ile cildinizin rengini açabilirsiniz. 

Kararma oluşan bölgelere; diz, dirsek, koltuk altı, bikini bölgesi gibi bölgeleri sayabiliriz. Tüm bu bölgelerde Herbaderm vücut beyazlatıcı krem mucizevî etkiler göstererek renk açılmasını sağlar. 

Herbaderm cilt tonunuzda denge sağlayarak rengin doğal hale gelmesine katkı sağlar. İçeriğinde ki Uv filtreleri sayesinde yeni lekelerin oluşmasını engeller. Tamamen doğal ve organik olan ürüne 20 – 25 TL civarındaki fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Pahalı ürünlere paralar saçmanıza gerek kalmadan, sağlığınızdan olmadan cildinizi beyazlaştırabilirsiniz.

  Ürünün İçeriği

Licorice esansı: İzlerin görünümü azaltır. Cildin olağan rengine getiren maddelerden biridir. Ayrıca ciltteki kırışıklıkların da giderilmesine yardımcıdır.

  Niacinamide: Cildi olağan rengine getiren diğer maddedir. Ayrıca cildin koyulaşmasını önler.

  C vitamini: Beyazlatıcı etki ile çillerin ve lekelerin giderilmesini sağlar. Yaşlılık lekeleri üzerinde de faydalıdır. Melanin üretiminin artışını sağlar. Yeni lekeleri önler.

  Biberiye esansı: Kurumuş ve çatlamış cildi pürüzsüzleştirir. Tahrişleri giderir.

  Laktik asit: Ölü hücrelerden peeling etkisi ile kurtulur. Ciltte sigara kullanımı gibi çeşitli nedenlerle oluşan sararmaları iyileştirir.

  Herbaderm müthiş, mucizevî bir üründür. Etkisini çok çabuk gösterir. Hafif formülü sayesinde cilt tarafından kolayca ve hızlıca emilim gösterir. Cildinize nem vermesinde karşın asla yağlılık hissi vermez ve parlamaya neden olmaz. Vücut beyazlatıcı kremi dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Önerilen kullanım şekli ise sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulamaktır. 

Uygulamayı yaparken cildiniz temiz ve kuru olmasına dikkat etmelisiniz. Parmak uçlarınızla, cildinize iyice nüfuz edinceye kadar masaj yaparak uygulayın. Ürünün etkisi düzenli kullanımda kendi göstermektedir. Asla aksatmayın!!!

  Herbaderm ürünlerinin tamamında sağlıklı, doğal ve organik olmaz özelliğine sahip bir isimdir. Paraben, tahriş edici maddeler içermeyen ürünlerdir. Yalnızca cilt ile dost aktif maddeler içerirler.

Herbaderm vücut beyazlatıcı kremi içiniz rahat kullanabilirsiniz. Her ürünü gibi Herbaderm vücut beyazlatıcıda uluslararası laboratuarlarda, tüm mikrobiyolojik ve dermatolojik testlerden başarı ile geçmiştir.

Tüm Herbaderm Ürünleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder