11 Ekim 2014 Cumartesi

Deborah Pudra

 Deborah Pudra

Deborah Pudra

Makyajın en önemli detaylarından ve tamamlayıcılarından biri pudradır. Pudra da önemli olan ten renginize olan uygunluğu ve cildinizle bütünleşebilecek bir marka olmasıdır. 

Deborah pudra ile istediğiniz makyajı kusursuz şekilde yapabilecek, istediğiniz mükemmel sonuca tek dokunuşla kavuşacaksınız. Profesyonel makyaj tarzının kapılarını sizlere açarken, cildinizde olan tüm pürüzleri kapatmaya odaklanıyor. 

Amaca yönelik hizmet konusunda ürünümüz tam donanımlı olarak sizlere sunulmaktadır. Cildiniz üzerinde bulunan ince çizgiler, leke ve sivilce gibi kapanmasını istediğiniz oluşumları anında etkisiz hale getirecektir. Uzman renklerin yüzünüzü canlandırarak istediğiniz ten rengini size kazandıracaktır. 

Birbirinden farklı seçenekleriyle kullanıcılarından tam puan alan pudramız sizleri bekliyor. Pudra sürümü kolay ve oldukça zahmetsizdir. Ayrıca yüzünüz de kalın bir tabaka oluşturmadan tek sürüm de canlılık kazandıracak tek üründür. Krem, mineral ve toz pudralar dan oluşan seçenekleri ile sizlerin beğenisine sunulmuştur. 

Gece makyajı için bronz sizin tercihiniz olmalıdır. Yüzünüze verdiği ışıltı ile gecenin yıldızı siz olacaksınız. Gündüz makyajında ise daha doğal bir görünüm kazanmak için mat rengi pudra seçmeniz doğru olacaktır.

  Deborah pudra nemlendirici etkisiyle cildinizin kurumasını önleyecektir. Makyajın en önemli detaylarından biri de cildin kuru görünmesi ve zeminin dağınık durmasıdır. Tonlama yayılması kesinlikle olmayacak, terlemeye karşı cildinizdeki hâkimiyetini kaybetmeyecektir. Sıkıştırılmış pudra çeşitleri ile mükemmelin ötesinde bir makyajın sınırlarını aşmış olacaksınız. Kadınların vazgeçilmezi makyaj, doğru yapıldığı zaman amacına ulaşacaktır. 

Kişisel bakımı ön planda tutan Dünyaca ünlü markamız Deborah her bakımdan sizlere tam destek sağlamaya devam edecektir. Kusursuz ve akıcı bir tene sahip olmak ürünlerimizle çok kolay olacaktır.

  Güzelliğe giden yolda sizlere kılavuzluk edecek olan ürünümüz sizlerin memnuniyeti için her dokunuşta güzelliğinizi taçlandırmaya devam etmektedir. Kadınların vazgeçilmez markası Deborah pudra makyajınızın ideal olmasını sağlar. 

Başarısını devam ettirmesinin tek nedeni, işini eksiksiz ve tam yapmasıdır. Makyajın sabitleyicisi olan pudramız ipeksi yapısıyla kadınların vazgeçilmezi olmaya devam etmektedir. Toplam 8 renk seçeneği olan ürünümüz sizlerin de cildinize kadifemsi dokunuşları sunmaya hazırlanıyor. Her cilt tipi için özel olarak hazırlanmış olan ürünümüz sizleri bekliyor.

  Tüm Ürünleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder