3 Ekim 2014 Cuma

Neostrata Leke Kremi

Cilt üzerinde gün içinde bir çok faktör leke bırakmak için yarışacaktır. Bunun en belirgin olanı güneşin zararlı ışınlarıdır. Özellikle hassas bir cilde sahipseniz, kaçınılmaz olarak cildinize leke bırakması gelenek haline gelecektir. Neostrata leke kremi ile geçici değil, ömürlük koruyucu bakım sağlamış olursunuz.
Sadece yüzeysel değil, aktif olarak kalıcı bir korumayı sizlere sunuyoruz. Cilt üzerinde oluşan lekeler yaşa bağlı olarak da ortaya çıkabilir. Fakat genellikle güneşin etkilerine bağlı lekelenmeler meydana gelir. Yüz, dekolte ve boyun bölgesinde oluşan acımasız lekeler, estetik duruşu da engellemeye başlar.
Güzelliğin ilk adımı cildi dış faktörlere koruyup, sonrasında onarıcı etkileriyle devam etmektir. Yaşlanmaya ve hormonların değişmesinden kaynaklanan lekeler de sizi artık endişelendirmeyecektir. Çünkü ürünlerimiz hemen devreye girerek, onları etkisiz hale getirecektir. Cildin güzelliği ve estetiği öncelikle temizliği ile ilgilidir.
 Temizlenmiş olan cildinizin sorunlu bölgelerine kremi uygulayabilirsiniz. Kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra, lekelerin gözle görülür bir şekilde sizi terk ettiğine şahit olacaksınız. Neostrata leke kremi sayesinde cildinizin hasarsız ve yılların birikimini yansıtmamasına hayret edeceksiniz. Bir ilke imza atmanın haklı memnuniyetini yaşayan ürünlerimiz sizleri bekliyor.

 Cildin yapısını bozan lekeler estetik olarak çok da hoş olmayan görüntüler sergileyebilirler. Bunun önüne geçmek ve kalıcılığını yok etmek için tasarlanmış ürünler bir adım kadar uzağınızda sizi bekliyor. Doğanın mucizesini ayağınıza kadar taşıyan eşsiz bir formül kalitesinden ödün vermeden sizlerle hizmet edecektir.
Özel bitki ekstreleri tamamen leke üzerinde hâkimiyet kuracak içeriğe sahiptir. Tam donanımlı olarak hazırlanıp, sizlerin cilt yüzeyini kadife görünümüyle canlandıracaktır. Doğru bir bakımın öncüsü olarak sizlere sınırsız hizmet vermeye devam edecektir.

Lekeli olan ciltleri temizleyen ve kontrolü tamamen eline alan harika bir ürün sizleri bekliyor. Neostrata leke kremi kullanılmaya başladığı andan itibaren, gözle görülür bir mucizeye tanıklık etmenizi sağlayacaktır. Hemen arkasından diğer ürünleri kullanmanız için size yol açacaktır.

Bakım serisinin ilk aşaması olan leke gidericiler ile cildiniz üzerinde endişeye neden olacak sebepler ortadan kalkacaktır. Hasarlı olan bölgeleri arındırırken, dış yüzeyini yeniden onararak pürüzlüğü yansıtacaktır. Tüm Neostrata Ürünleri İçin Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder